About

Door op jonge leeftijd al met circus en poppenspel in aanraking te komen werd creativiteit met de paplepel ingegoten. Opgroeiend in het museum van zijn vader werd Robbe van der Mieden (1994) aangemoedigd rondleidingen te geven, op te treden, en constant te verbeteren. "Kill your darlings" zou de eerste 16 jaar in een zin samenvatten.
In plaats van te gaan voetballen ging de gehele familie aan de slag bij een jeugdcircus. Hier werd straattheater, schouwburg optredens en verschillende circuskunsten Robbe eigen. Eenmaal naar Utrecht vertrokken werd de U.S.R. "Triton" zijn thuis en wedstrijd roeide hij meerdere jaren in de lichtgewicht wedstrijdklasse. Na nog meerdere ploegen begeleid te hebben werd de overstap gemaakt naar commissiewerk
Na nog geen jaar International Business and Management gestudeerd te hebben werd eindelijk ingezien dat het creatieve vak wel uitgeoefend mo├ęst worden. De overstap naar Creative Business werd gemaakt en binnen no-time richtte Robbe zijn eigen (gelijknamige) bedrijf op. Steeds meer bedrijven benaderde hem om animaties, photoshop creaties, video's te maken of slechts advies te geven.

Social media

Image